’s-Hertogenbosch: WDP start bouw DC

22 januari 2020 – Logistiek vastgoed ontwikkelaar en investeerder WDP Nederland is in samenwerking met Heembouw gestart met de bouw van het distributiecentrum aan de Zandzuigerstraat op bedrijventerrein ‘de Rietvelden’ in ’s-Hertogenbosch.

Het DC wordt opgesplitst in drie warehouses. Sanitairwinkel.nl zal in juli van 2020 de eerste gebruiker zijn gevolgd door Spierings Smart Logistics en ID Logistics in oktober 2020. Komende weken zal de staalconstructie verrijzen waardoor de contouren van dit circa 55.000 m² grote DC goed zichtbaar zullen worden.

Het betreft hier een duurzame herontwikkeling op een bestaand industrieterrein. De keuze voor deze locatie was eenvoudig. De aanwezigheid van geschikt lokaal personeel en de ligging zijn ideaal voor logistieke activiteiten. Door de aanvoer van goederen via de naastgelegen binnenvaart terminal en een snelle afvoer via de nabije snelwegen of middels de diverse internationale pakketdiensten welke op hetzelfde bedrijventerrein aanwezig zijn, wordt een lokale samenwerking binnen de gehele logistieke keten mogelijk.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws