‘s-Hertogenbosch: Syntrus Achmea koopt aan Rijzertlaan

26 April 2016 – Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft 34 verhuurde woningen van Janssen de Jong gekocht in ‘s-Hertogenbosch. De vastgoedbelegger heeft de 34 appartementen aan de Rijzertlaan gekocht namens een van haar klanten. De appartementen zijn deze maand opgeleverd door Janssen de Jong uit Son. Zij zijn allemaal verhuurd.

De appartementen variëren tussen de 80 en 102 m² en zijn voorzien van een luxe keuken en een compleet ingerichte badkamer. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en berging. De huren liggen tussen € 785 en 930. De locatie aan de Rijzertlaan, waar ooit de Keuringsdienst van Waren was gevestigd, ligt vlakbij winkelcentrum De Helftheuvel en de uitvalswegen naar de snelwegen. In het plan zijn ook 18 grondgebonden koopwoningen opgenomen die Janssen de Jong op de particuliere markt heeft verkocht.

Syntrus Achmea RE&F voldoet met deze acquisitie aan de vraag naar meer vrije sector huurwoningen in Den Bosch. Eerder dit jaar werden in Willemspoort, tussen het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Koning Willem 1 College, al 152 middeldure huurappartementen aangekocht. ‘Er is een grote vraag naar vrije sector huurwoningen op de woningmarkt’, zegt directievoorzitter Henk Jagersma van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. ‘Wij hebben namens onze klanten veel geld beschikbaar om te investeren in deze woningen. Dat kunnen zowel bestaande complexen zijn als nieuwbouwprojecten.’

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws