’s-Hertogenbosch: Social Deal koopt nieuw kantoor in Paleiskwartier

6 december 2019 – Social Deal heeft het nieuwbouw kantoorgebouw gelegen aan de Magistratenlaan 68-78 in ’s-Hertogenbosch aangekocht om haar hoofdkantoor te vestigen.

Social Deal is een online platform met ruim 6 miljoen leden waarop elke dag deals bij bedrijven in 55 steden in Nederland, België en Duitsland worden gepresenteerd.

Het kantoorgebouw is opgeleverd in 2019 en bestaat uit circa 3000 m² kantoorruimte met een eigen parkeergarage met 37 parkeerplaatsen. Het kantoor vormt samen met de Kinepolis bioscoop een bijzonder complex in het hart van het nieuwe Paleiskwartier, aan de voet van de Paleisbrug naast het nog te realiseren Tribute hotel. Social Deal zal het gebouw volledig zelf gaan gebruiken.

Het Paleiskwartier ligt aan de westkant van het Centraal Station en is verbonden met de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Hierdoor is het Paleiskwartier een eigentijds verlengstuk van de binnenstad geworden. Vanuit het Paleiskwartier overbrug je in een paar minuten de afstand naar het historische stadscentrum. De aanwezige horeca, winkels, kunst en cultuur brengen leven in de duurzame architectuur.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws