‘s-Hertogenbosch: Rabo verhuist naar Paleiskwartier

25 November 2016 – Rabobank ‘s-Hertogenbosch en omstreken heeft de huidige vestiging aan de Helftheuvelweg in ‘s-Hertogenbosch verkocht en kantoorruimte teruggehuurd in gebouw Riva in het Paleiskwartier.

De vestiging aan de Helftheuvelweg 87-91 in ‘s-Hertogenbosch is verkocht en er is een huurovereenkomst gesloten voor circa 2300 m² kantoorruimte in gebouw Riva in het Paleiskwartier. DTZ Zadelhoff adviseerde Rabobank ‘s-Hertogenbosch bij dit herhuisvestingstraject. Medio 2017 huisvest Rabobank op deze centrale locatie haar adviescentrum op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping.

Riva is een duurzaam kantoorgebouw en samen met de verhuurder streeft Rabobank ‘s-Hertogenbosch naar het verkrijgen van het BREEAM-certificaat 2017 Very Good. Andere huurders in het Riva-gebouw zijn onder andere Hevo en Van Lanschot.

De verhuurder werd bij deze transactie bijgestaan door haar co-investor en asset manager UniforeDMC met haar lokale verhuurpartner Tholen Real Estate. Rabobank ‘s-Hertogenbosch werd bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff, sinds 15 november jl. onderdeel van de Cushman & Wakefield groep.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws