’s-Hertogenbosch: Particuliere belegger koopt bedrijfspanden

7 januari 2021 – Certitudo Capital heeft twee bedrijfspanden aan de Rietveldenweg 70 en 70D in Den Bosch op het bedrijventerrein De Rietvelden verkocht.

Het bedrijventerrein De Rietvelden wordt gekenmerkt door een ruime variëteit aan ondernemingen. De Rietveldenweg fungeert als belangrijke verkeersader van het gehele terrein. De objecten zijn voorzien van energielabel A.

Voor de verkooptransactie werden de huurovereenkomsten met Rexel Nederland, Carglass en Van Stiphout Badkamers Den Bosch betreffende de objecten langjarig verlengd. Met medehuurder Cloudoe zijn de beide objecten zodoende in volledig verhuurde staat verkocht.

Rexel Nederland levert hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement. Carglass is actief op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing. Cloudoe is een zelfstandige telecomprovider en levert bereikbaarheids- en klantcontactoplossingen voor de zakelijke markt. Van Stiphout Badkamers Den Bosch heeft op deze locatie een showroom van 3000 m² badkamerinspiratie, hoogwaardig sanitair en tegels van A-merken in verschillende stijlen en prijsklassen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws