‘s-Hertogenbosch: Bouwinvest neemt 224 woningen af in Paleiskwartier

10 November 2014 – Bouwinvest en BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier hebben het sein op groen gezet voor de ontwikkeling van Het Hof in het Paleiskwartier. Met de ondertekening van de turn key koopovereenkomst worden 224 appartementen met bijbehorende parkeerplaatsen en bergingen toegevoegd aan het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund. Het gaat om vrije sector huurappartementen.

“Het Hof is een welkome toevoeging aan het Residential Fund. De appartementen van Het Hof zijn een mooi voorbeeld van kwalitatief woningaanbod in het middeldure huursegment. We zijn trots om hiermee een bijdrage te leveren aan de vervolmaking van een hoogwaardig stuk ‘s-Hertogenbosch.” aldus Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen bij Bouwinvest.

De planning is om in het 2e kwartaal van 2015 met de bouw van 266 appartementen, 1.500 m2 commerciële ruimte en de parkeergarage te starten. De oplevering van de eerste appartementen zal dan begin 2017 plaats gaan vinden. Het Hof wordt gerealiseerd op de hoek Hofvijver/ Vlijmenseweg/ Onderwijsboulevard en bestaat in totaal uit 266 appartementen plus 1.500 m2 commerciële ruimten voor detailhandel, dienstverlening en horeca. Naast de 224 vrije sector huurappartementen worden in de toren 42 fraaie koopappartementen en luxe penthouses gerealiseerd. De woonoppervlakte van de huurappartementen varieert van 60 tot 100 m2, de exclusieve koopappartementen kunnen een woonoppervlak tot wel 200 m2 hebben.

Het Hof is ontwikkeld door SDK Vastgoed naar ontwerp van LEVS Architecten. Het is een gebouw aan de Hofvijver en op loopafstand zit een groot aanbod aan voorzieningen. Kopers kunnen kiezen uit een breed aanbod van appartementen en luxe penthouses. De (kleinschalige) commerciële ruimtes op de begane grond bieden straks ruimte voor een restaurant, een grand café en/of kantoorruimtes. Onder Het Hof wordt voldoende parkeerruimte voor bewoners gecreëerd.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws