’s-Heerenberg: Somerset ontwikkelt nieuw DC voor Nunner

25 januari 2021 – De bouw van het nieuwe distributiecentrum van 33.400 m² van Nunner Logistics in ’s-Heerenberg is van start gegaan.

Nunner Logistics zal vanuit de nieuwe locatie bestaande activiteiten in ’s-Heerenberg gaan uitvoeren. Daarnaast zal er een grote nieuwe klant worden ondergebracht in het state of the art gebouw. Tenslotte geeft deze ontwikkeling Nunner Logistics verdere groeimogelijkheden in ’s-Heerenberg.

Somerset Capital Partners ontwikkelt het nieuwe distributiecentrum voor Nunner Logistics. Het totale gebouw bestaat uit circa 27.500 vierkante meter bedrijfshal, 4400 vierkante meter mezzanine en 1500 vierkante meter kantoorruimte, en zal volledig door Nunner Logistics gehuurd worden. De operationele start van de nieuwe locatie in ’s-Heerenberg staat gepland in de zomer van 2021.

De gemeente Montferland heeft voor het realiseren van deze ontwikkeling een kavel van circa 47.000 m² aan de Transportweg in ’s-Heerenberg op bedrijvenpark DocksNLD verkocht aan Somerset Capital Partners.

Frank Kersten, partner bij Somerset Capital Partners, onderstreept het hightech en duurzame karakter van het nieuwe gebouw: ‘Wij zijn verheugd dit nieuwe duurzame distributiecentrum voor Nunner Logistics te mogen ontwikkelen. Duurzaamheid van het gebouw vertaalt zich ook in de Breeam certificering en in duurzaam opgewekte energie door middel van zonnepanelen op het dak. Het gebouw wordt gebouwd door hoofdaannemer ASK Romein Bouw, een van de partners waarmee wij onze projecten realiseren’.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws