Rotterdam: Twee nieuwe huurders voor kantoor Willemswerf

29 november 2019 – ASR Real Estate sloot recent twee nieuwe huurovereenkomsten in kantoorgebouw Willemswerf aan de Boompjes 40 in Rotterdam. Catz International huurt 1369 m² kantoorruimte op de 9de verdieping. CB&I Cojafex huurt 390 m² op de 12de verdieping.

Het karakteristieke gebouw met de diagonale knik is ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. De afgelopen jaren is het kantoor volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter. Het gebouw heeft 18 etages en een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 37.000 m². Momenteel wordt de aangrenzende parkeergarage gerenoveerd. Kantoor Willemswerf is eigendom van ASR.

Catz International is een Nederlandse handelsonderneming met een divers portfolio van specerijen, kokosnootproducten, eetbare noten, gedroogde vruchten en gedroogde groenten en kruiden.

Cojafex is specialist op het gebied van inductie-pijpbuigmachines. Cojafex introduceerde zo’n 50 jaar geleden als eerste het inductie-pijpbuigen in West Europa. Vandaag de dag produceren Cojafex-pijpbuigmachines bochten op alle continenten van de wereld. Cojafex is een 100% dochteronderneming van McDermott.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws