Rotterdam: Sodexo huurt 2230 m² in Eurogate III

9 maart 2020 – Verhuurder Rubens Capital Partners heeft een langjarige overeenkomst voor 2230 m² getekend met Sodexo Nederland dat er zijn hoofdkantoor vestigt.

Voorafgaand aan de verhuur wordt het gebouw Eurogate III gerenoveerd en verder verduurzaamd.

Na het vertrek van de laatste huurder ontstond de noodzaak voor een renovatie en het toevoegen van faciliteiten en voorzieningen in het kantoorgebouw van ruim 8500 m².

Sodexo gaat hierin een belangrijke rol spelen met circulaire en innovatieve concepten op het gebied van Food & Facility Management. Op de begane grond wordt een Quality of Life Plaza ingericht met een volledig zelfvoorzienend restaurant, een luxe koffiecorner met Grab & Go en een nieuw ontvangstconcept. Deze voorzieningen zullen naar verwachting komende zomer gereed zijn. Op de verdiepingen gaat Sodexo per 1 april 2020 haar hoofdkantoor vestigen.

Het gebouw gelegen aan de Watermanweg 30-42 beschikt reeds over een energielabel A en zal na de renovatie verder voldoen aan de duurzaamheidseisen voor de komende tien jaar. Na deze transactie is er voor de verhuur nog 6300 m² beschikbaar met ruim parkeren. Een gemiddelde verdieping is circa 1100 m² groot.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws