Rotterdam: ReadyforLiving transformeert kantoor naar woningen

12 november 2019 – ReadyforLiving start eind dit jaar met de herontwikkeling van een kantoorgebouw aan de Rochussenstraat in het centrum van Rotterdam (Dijkzigt).

De Amsterdamse projectontwikkelaar transformeert het kantoor naar 97 huurappartementen, Nieuw Hoboken. Credit Linked Beheer uit Baarn zal het gebouw in een van zijn woningfondsen opnemen. Oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021.

Het gebouw van ruim 5500 m² vvo zal straks bestaan uit 97 huurappartementen van tussen de 38 en 100 m2 groot. Er zijn 32 parkeerplaatsen in de eigen parkeergarage en zo’n 300 fietsparkeerplaatsen voorzien.

Bas Verkerk, directeur ReadyforLiving: ‘Momenteel zijn we bezig met meerdere herontwikkelingen in de G4. Net als bij al onze ontwikkelingen, voor zowel de koop- als huurmarkt, worden de woningen voorzien van een luxe keuken, badkamer en wandafwerking.’

Credit Linked Beheer, gevestigd in Baarn, is beheerder van drie woningfondsen: het Huurwoningen Nederland Fonds, het Duurzaamwoningen Fonds en het Groenwoningen Fonds. Het kocht vorig jaar al 18 turn-key vrije sector huurwoningen in HanzePark Lelystad van ReadyforLiving.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws