Rotterdam: Rabobank huurt 5500 m² in First

7 November 2018 – Rabobank Rotterdam heeft een huurcontract getekend voor 5500 m² kantoorruimte verdeeld over vijf verdiepingen in het kantoorgebouw First aan het Weena 758 in Central Business District, Rotterdam.

First, dat sinds 2016 eigendom is van Union Investment, staat aan de voet van het Centraal Station in het Rotterdam Central District. Het premium kantoorpand, dat ontwikkeld is door de Maarsen Groep en MAB, heeft een Breaam Excellent-certificaat en beschikt over ruime kantoorvloeren. Naast Robeco en NautaDutilh huren ook Petrobras, Cushman & Wakefield, RealConomy, Alcoa en Fit for Me kantoorruimte in het gebouw. In First zijn nog 4 verdiepingen beschikbaar met een vloeroppervlak van 500 en 1000 m². Voor de verhuur zijn Cushman & Wakefield en CBRE verantwoordelijk.

Voorheen was Rabobank gevestigd aan de Blaak 333. Mede door de inrichting van een regionaal specialistenteam in 2019 nam de noodzaak voor een nieuwe werkomgeving toe. Het Rabobank-kantoor aan de Blaak 333 wordt hiermee vrij gemaakt voor het creëren van nieuwe woningvoorraad.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws