Rotterdam: PingProperties koopt hoofdkantoor Blauwhoed

5 Augustus 2019 – PingProperties heeft het hoofdkantoor van projectontwikkelaar Blauwhoed op het Brainpark II in Rotterdam gekocht.

Aan de Lichtenauerlaan 80 is het kantoor van 3340 m² vvo overgedragen en vervolgens gedeeltelijk langjarig teruggehuurd door Blauwhoed (sale-and-leaseback). PingProperties wil het gebouw op het gebied van huurders, duurzaamheid en klimaat verder optimaliseren. De aankoop sluit goed aan bij de visie van PingProperties om op lange termijn verbindingen aan te gaan met assets die een hoogwaardige potentie hebben.

De aankoop is een aanvulling op de bestaande Rotterdamse vastgoedportefeuille van PingProperties, die momenteel bestaat uit winkelcentrum Eudokiaplein en enkele light industrial & leisure units.

Over Brainpark II
Kantorenpark Brainpark II is een kleinschalig kantorenpark dat in 1999 door projectontwikkelaar Blauwhoed is ontwikkeld. Het park bestaat uit twaalf representatieve kantoorgebouwen die in eenzelfde bouwstijl zijn gebouwd langs een groene laan. Het perceel waarop het kantoorpand staat, is ingericht met groenvoorzieningen en een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. De locatie is goed bereikbaar vanwege de directe ligging aan de snelweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) en de nabijheid van metrostation Kralingse Zoom.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws