Rotterdam: Nieuwe huurders Groot Handelsgebouw

1 november 2019 – Sinds juni heeft het Groot Handelsgebouw 5 nieuwe huurders mogen verwelkomen en 5 bestaande huurders zich wederom aan het monumentale bedrijfsverzamelgebouw verbonden. De huurovereenkomsten omvatten in totaal 2100 m² kantoorruimte.

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Tradedoubler sloot een nieuwe langjarige huurovereenkomsten. Huurders Shunhe International Media, Tradesparent en Solarplaza International zijn alle drie binnen het Groot Handelsgebouw uitgebreid. Het Groot Handelsgebouw verwelkomt 5 nieuwe huurders: Actavius, TRVL Magazine, Stone City Energy, Kronobel en Intergrain Brokerage. Actavius en TRVL Magazine huren beiden kantoorruimte in Kleinhandel, de creatieve co-working community van het Groot Handelsgebouw.

Het Groot Handelsgebouw is een icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het rijksmonument is nog steeds het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het biedt 120.000 m² kantoor-, opslag, winkel- en horecaruimte aan meer dan 400 bedrijven. Het Groot Handelsgebouw is eigendom van HighBrook Investors.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws