Rotterdam: Neele-Vat en DHL huren in Seinehaven

27 Mei 2015 – Neele-Vat en DHL huren per 1 maart 2015 in het Distributiecentrum Seinehaven in Rotterdam, dat eigendom is van KBC Verzekeringen Vastgoed Nederland I. Aan de Shannonweg huurt Neele-Vat ruim 7100 m² en DHL bijna 8300 m².

Neele-Vat huurt 6407 m² loodsruimte en 724 m² mezzanineruimte aan de Shannonweg 64. In de regio Rotterdam is Neele-Vat Logistics een van de grotere logistieke dienstverleners. Het familiebedrijf dat is samengegaan in 2015 beschikt over vestigingen in Rotterdam, Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Maasvlakte, Rotterdam Botlek, Amsterdam, Schiphol, Duiven, Coevorden, Zwijndrecht, Zeebrugge, Moskou, Rovereto (Italië), Vantaa (Finland) Oradea (Roemenië) en Praag. De organisatie heeft 600 medewerkers in dienst en een omzet van circa € 230 mln. De locatie zal worden gebruikt voor verdere uitbreiding van de activiteiten.

DHL huurt circa 7250 m² loodsruimte en circa 1038 m² mezzanineruimte aan de Shannonweg 66. De logistiek dienstverlener is actief in meer dan 220 landen met meer dan 315.000 medewerkers en biedt oplossingen voor een vrijwel onbeperkte hoeveelheid logistieke behoeften. DHL maakt deel uit van Deutsche Post DHL Group. De groep bevat drie divisies: DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight en DHL Supply Chain. De locatie in Rotterdam zal worden gebruikt voor het bedienen van bestaande en toekomstige klanten in de segmenten Energy & Chemical, Engineering & Manufacturing en Construction Logistics.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws