Rotterdam: Lianeo verhuurt kantoorruimte in Dockworks 1

9 Mei 2019 – Lianeo Real Estate heeft de afgelopen tijd ruim 1750 m² kantoorruimte en 30 parkeerplaatsen in kantoor Dockworks 1 verhuurd.

Huurders zijn RailLogix, EES, Nosta Group Logistics, Gulf Agency Company en Processionals. Hierdoor is de bezettingsgraad van het kantoor aan Waalhaven O.Z. 83 met 30% gestegen.

Waalhaven is het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam. De kantoorgebouwen hebben uitzicht op de haven en de maritieme activiteiten. Hier zijn bedrijven zoals Smit Lamnalco, Samskip, Hapag-Lloyd en Boskalis gevestigd.

RailLogix, een onafhankelijke logistieke dienstverlener in de verhuur van wagons en locomotieven, huurt 990 m².

Door de grote vraag in het gebied naar kantooroppervlaktes onder 500 m² heeft Lianeo ervoor gekozen om een verdieping op te delen in kleinere ruimtes. Deze zijn vooral interessant voor kleine technische en logistieke bedrijven.

Hier huurt onder meer EES 173 m². Dit bedrijf biedt een oplossing voor alle vragen in telecommunicatie. Nosta Group Logistics is een internationaal familiebedrijf in logistieke dienstverlening en opent een eerste Nederlandse vestiging van 156 m². Gulf Agency Company biedt wereldwijd diensten op het gebied van scheepvaart en logistiek en huurt 172 m². Processionals is specialist in het bemiddelen van technisch personeel in de procesindustrie. Het bedrijf heeft al vestigingen in Amsterdam en Apeldoorn en vestigt zich nu ook in Rotterdam met een kantoor van 270 m².

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws