Rotterdam: Lelie Zorggroep huurt kantoorruimte aan Hoofdweg

21 Augustus 2018 – Stichting Lelie Zorggroep en NSI hebben een 15-jarige huurovereenkomst gesloten voor ruim 2400 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen aan de Hoofdweg in Rotterdam.

Lelie Zorggroep huurt het gehele gebouw aan de Hoofdweg 216– 228 te Rotterdam. NSI zal het gebouw volledig renoveren en verduurzamen. De werkzaamheden hebben onder andere betrekking op de installaties, nieuwe led-verlichting in het gehele gebouw met sensoren, nieuw sanitair en tegelwerk, nieuw systeemplafond en aanpassing van de entree.

Lelie Zorggroep heeft in goed overleg gekozen voor ontzorging in de vorm van een turnkey oplevering. OOK architecten begeleidt Lelie zorggroep bij het bepalen van de nieuwe indeling en inrichting.

Lelie Zorggroep heeft deze locatie gekozen in verband met de goede bereikbaarheid zowel per auto als per ov. Tevens ligt De Burcht, een van de woonzorgcentra en verpleeghuizen van de Lelie zorggroep, op 5 minuten lopen. Hierdoor wordt zal het contact tussen zorg- en hulpbehoevenden en medewerkers meer versterkt worden.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws