Rotterdam: Leeman Verheijden Huntjens huurt in World Port Center

17 december 2019 – World Port Center Propco heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten met Leeman Verheijden Huntjens Advocaten voor kantoorruimte in het World Port Center (WPC) aan de Wilhelminakade 955 te Rotterdam.

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten zal 887 m² vvo kantoorruimte op de 27e verdieping op korte termijn in gebruik gaan nemen.

WPC, het kantoorgebouw waar ook het Havenbedrijf Rotterdam huist, heeft nog over een aantal beschikbare kantoorverdiepingen van 1450 m² vvo. Het gebouw beschikt ondermeer over een bedrijfsrestaurant, koffiecorner en vergaderfaciliteiten. Medio 2020 zal het entreegebied worden gerevitaliseerd met een ‘hospitality en security approach.’ Daarnaast worden op dit moment de liften vervangen en aangevuld met een smart besturingssysteem en de parkeergarage zal een cosmetische metamorfose ondergaan.

Het WPC staat op de lijst voor Breeam- en Well-certificering. Breeam toetst de duurzaamheid van een gebouw. Aangezien begin volgend jaar de koelinstallatiesystemen hun koelcapaciteit via het maaswater krijgen geleverd wil de eigenaar de duurzaamheid in een label bevestigen.

De WPC Toren in Rotterdamis is in 2017 gekocht door MCAP Global Finance, de Britse dochteronderneming van de in New York gevestigde vermogensbeheerder Marathon Asset Management.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws