Rotterdam: Kneppelhout verlengt huur in Willemswerf

5 Juli 2019 – ASR Real Estate heeft de huurovereenkomst met Kneppelhout voor het kantoorgebouw Willemswerf te Rotterdam langjarig verlengd.

Kneppelhout huurt 775 m² in kantoor Willemswerf aan Boompjes 40. De verdieping van het kantoor van Kneppelhout is recent volledig gerenoveerd.

Mark Padberg, managing partner Kneppelhout & Korthals: ‘Wij zijn een advocatenkantoor en Willemswerf is voor ons letterlijk een springplank geweest naar het buitenland en heeft onze werkzaamheden ook internationaal gemaakt. Wij zijn zeer content met de locatie Willemswerf en zijn blij er de komende jaren te blijven werken.’

Het karakteristieke gebouw met de diagonale knik is ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. De afgelopen jaren is het kantoor volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter. Het gebouw heeft 18 etages en een verhuurbaar vloeroppervlak van 37.000 m². Momenteel wordt de aangrenzende parkeergarage gerenoveerd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws