Rotterdam: Kadans koopt Science Tower

3 juni 2021 – Kadans Science Partner heeft haar portefeuille uitgebreid met de verwerving van de Rotterdam Science Tower. Met deze toevoeging aan de portefeuille is Kadans nu ook in Rotterdam actief.

Het gebouw is in 1975 ontwikkeld en in 2012 herontwikkeld tot het multifunctionele kantoor- en laboratoriumgebouw, waar het nu om bekend staat. Rotterdam Science Tower beschikt over ruim 40.000 m2, inclusief 622 parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage. Een groot deel daarvan is hoge kwaliteit laboratorium- en kantoorruimte. De locatie is zowel per openbaar vervoer als auto goed bereikbaar. Momenteel zijn diverse kennisintensieve bedrijven en instituten actief in de toren, zoals ViroClinincs, de Erasmus MC incubator en het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Kadans Science Partner koopt het gebouw van een private investeerder, die in samenwerking met Cyclus Property de basis heeft gelegd voor de implementatie van een succesvolle innovatie en life-sciences strategie. Kadans zal het gebouw de komende tijd verder renoveren en verduurzamen. Ook het beheer ligt volledig bij Kadans.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws