Rotterdam: Hofplein 19 verwelkomt de eerste huurder

14 Augustus 2018 – PPF Real Estate heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met LaatBloeien Werkt voor de huur van in totaal circa 2800 m² kantoorruimte

Het gaat om de eerste en tweede verdieping van het volledig getransformeerde kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam.

Hofplein 19 is een kantoorgebouw in het Rotterdam Central Business District. Het gebouw biedt zijn gebruikers volledig gerenoveerde kantoorvloeren van circa 1400 m2 groot. In het gebouw is momenteel nog circa 9300 m² aaneengesloten kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Verhuurder PPF Real Estate is onderdeel van PPF Group, een internationale groep met hoofdkantoor in Amsterdam, die investeert in uiteenlopende marktsegmenten als telecommunicatie, media en technologie, bancaire en financiële dienstverlening, vastgoed, mijnbouw, treinbouw, industrie en biotechnologie.

De focus van PPF Group strekt zich uit van de Europese markt tot de Verenigde Staten en Azië. PPF Group houdt wereldwijd activa ter waarde van in totaal meer dan € 38 mrd.

Deze huurovereenkomst biedt Laatbloeien werkt, waar MKB Brandstof en Groeifactor deel van uitmaken, de ruimte voor verdere groei en de ontwikkeling van een duurzame ‘inspiratiehub’ voor ondernemers.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws