Rotterdam: Groen licht voor bouw Port City IV

19 Mei 2015 – Havenbedrijf Rotterdam en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers gaan het kantoorgebouw Port City IV in Rotterdam bouwen.

Hiertoe zijn Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers en het Havenbedrijf Rotterdam afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.
Het kantoorgebouw zal bestaan uit circa 7500 m² verhuurbaar vloeroppervlak en circa 180 parkeerplaatsen onder een wandelpromenade. Van Omme & De Groot richt zich in eerste instantie op een of twee grote kantoorgebruikers uit de maritieme en/of industriesector.
Port City is een project van vier moderne kantoorgebouwen voor maritieme bedrijven. De kantoorgebouwen liggen op de hoek van de Waalhaven Zuidzijde en de Waalhaven Oostzijde. In 2011 werden de gebouwen Port City I, II en III al gerealiseerd.
Huurders van het Port City I, II en III zijn onder meer, Broekman Group, Evergreen, Deltalinqs, Share Logistics, Argos Oil en binnenkort ook Visser & Smit Bouwgroep. In de plint van Port City II is sinds het voorjaar van 2013 lunchcafé Port City gevestigd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws