Rotterdam: Global Reach huurt 11.000 m² in Waalhavengebied

26 juli  2021 – DHG heeft een huurcontract gesloten met Global Reach Logistics, een Britse specialist in fulfilment van consumentenproducten uit Azië.

Deze Smartlog, het hoogwaardige distributiecentrum ligt aan de Ophemertstraat/Waalhaven Westzijde midden in het Rotterdamse Waalhavengebied.

DHG startte de bouw van Smartlog Rotterdam 5 van ruim 20.000 m² op risico. Na de verhuur van DC 1 aan VCK Logistics Oceanfreight is met de verhuur van DC2 aan Global Reach Logistics Limited het gehele complex langdurig verhuurd. DHG sloot met Global Reach Logstics Limited een huurovereenkomst voor de huur van 10.332 m² warehouse, 541 m² mezzanine en 385 m² kantoorruimte.

Met de huur van Smartlog Rotterdam 5 zet Global Reach Logistics haar eerste stap op het Europese vasteland.

Afgelopen tijd zijn er door DHG drie nieuwe Smartlogs in het Rotterdamse havengebied opgeleverd. Inmiddels zijn deze Smartlog Rotterdam 3, 4 en 5 volledig verhuurd. 1 oktober start DHG met de bouw van het volgende project in het Waalhavengebied. Smartlog Rotterdam 6 van 41.649 m² zal in de zomer van 2022 opgeleverd worden en is nog beschikbaar voor verhuur. Ook deze Smartlog is uniek door de ligging direct naast een bargeterminal van UWT.

DHG werd bij deze transactie met Global Reach Logistics geadviseerd door Molenaar Bedrijfshuisvesting.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws