Rotterdam: Gemeente huurt 5000 m² in Adriaan Volkerhuis

19 november 2019 – De gemeente Rotterdam heeft een langdurige overeenkomst getekend voor circa 5000 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Adriaan Volkerhuis in Rotterdam.

De gemeente zal meerdere afdeling op de nieuwe locatie huisvesten. Briq Real Estate adviseerde de verhuurder bij deze transactie.

Met deze en eerdere transacties is het Adriaan Volkerhuis aan de Oostmaaslaan 71 te Rotterdam volledig verhuurd. Dit kantoorgebouw, gelegen aan de rand van Kralingen, omvat in totaal 16.875 m² vvo kantoorruimte en een bijbehorende parkeergarage met ruim 300 parkeerplaatsen.

Naast de transactie met de gemeente Rotterdam heeft verhuurder deze zomer een nieuwe overeenkomst getekend met HeadFirst voor circa 450 m² en heeft zittend huurder Bolton zijn contract uitgebreid met 700 m² en de totale overeenkomst voor circa 1800 m² langjarig verlengd. Bij de transactie met Bolton werd verhuurder geadviseerd door BNP Paribas, de transactie met HeadFirst kwam tot stand via Huurbieding. Briq real estate was samen met JLL verantwoordelijk voor de verhuur.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws