Rotterdam: Fox Global Logistics huurt DC op bedrijventerrein Oudehand

1 april 2021 – Logistieke speler Fox Global Logistics heeft de sleutel gekregen van het nieuwe distributiecentrum op bedrijventerrein Oudeland, ten noorden van Rotterdam.

De ontwikkeling, gelegen in Berkel en Rodenrijs, is geïnitieerd door Heembouw en speculatief verworven door Aviva Investors, namens een van haar klanten. Het object werd voorafgaand aan voltooiing volledig voorverhuurd aan Fox Global Logistics voor een huurperiode van 10 jaar. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit DC.

Het distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van 20.250 m2, bestaande uit een magazijn van 17.500 m2, 700 m2 kantoorruimte en een mezzanine van 2.050 m2. Begin september 2020 is gestart met de heiwerkzaamheden, en eind maart 2021 is dit distributiecentrum gereed voor ingebruikname. Het gebouw voldoet aan alle kwalificaties die je van een modern warehouse mag verwachten en beschikt na oplevering over een Breeam Very Good certificering.

Het DC biedt Fox Global Logistics de ruimte om de huidige én toekomstige groei op te vangen. Business Park Oudeland is een strategische locatie voor de huurder omdat het profiteert van verbindingen met lokale en internationale distributiehubs, zoals luchthaven en haven van Rotterdam. De verlenging van de A16 in 2025 zal de bereikbaarheid verder verbeteren.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws