Rotterdam: DHG verhuurt bedrijfsruimte

3 Juni 2019 – DHG heeft met Klevenberg Shipping Centre overeenstemming bereikt over de huur van 5325 m2 bedrijfsruimte aan de Bunschotenweg 60-62 in Rotterdam.

Klevenberg tekende een huurovereenkomst met een looptijd van 10 jaar. Klevenberg, dat recent is samengegaan met Wrist, heeft het warehouse eerder in gebruik gehad als onderhuurder van de voormalige huurder UWT. Vanaf 1 mei 2019 heeft Klevenberg de 5325 m² bedrijfsruimte volledig zelf in gebruik als hoofdhuurder.

Klevenberg heeft al meer dan een eeuw een leidende rol als scheepsbevoorrader. Dagelijks worden aan tientallen zeeschepen goederen geleverd van uiteenlopende soort, van consumentenproducten tot scheepsbenodigdheden als zware motoren. Klevenberg heeft vestigingen in Rotterdam, Antwerpen en Houston. Het warehouse aan de Bunschotenweg 60-62 ligt direct naast de Rotterdamse hoofdvestiging van Klevenberg die in 2007 door DHG voor Klevenberg is ontwikkeld.

Met deze langjarige verhuur van het warehouse aan de Bunschotenweg 60-62 heeft DHG de gehele bestaande portefeuille warehouses in Rotterdam volledig en langjarig verhuurd.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws