Rotterdam: Cromwell verkoopt Science Tower en Port Park Pernis

16 Februari 2018 – Cromwell Property Group heeft met de verkoop van de Rotterdam Science Tower en Portpark Pernis in Nederland zijn asset management mandaat voor deze objecten afgerond.

Portpark Pernis is een complex van vier kantoorgebouwen en een restaurant, met een totale oppervlakte van 21.500 m². Dat is volgens Het Kadaster verkocht voor bijna € 10 mln. De Rotterdam Science Tower is een bedrijfsverzamelgebouw met een mix van laboratoriumruimte, kantoren en faciliteiten voor laboratoriumonderwijs.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management Benelux bij Cromwell Property Group in Europa, vertelt: ‘Sinds de aanstelling in 2014 heeft ons asset management team een uitgebreid programma geïmplementeerd voor de bestaande huurders en om nieuwe gebruikers aan te trekken. Een mooi voorbeeld daarvan is de manier waarop het team heeft samengewerkt met het Erasmus Centre for Entrepreneurship om de kantoorruimte van de Rotterdam Science Tower te verhuren aan meer dan 50 kleine startende bedrijven.’

 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws