Rotterdam: Ciezo huurt kantoorruimte in Schiecentrale

4 mei 2021 – Dudok Groep heeft 1000 m² kantoorruimte in de Schiecentrale Rotterdam verhuurd aan Ciezo.

De Schiecentrale staat aan de Lloydpier in het Rotterdamse Lloydkwartier. Het gedeeltelijk rijksmonumentale mixed-use gebouw omvat onder meer multi-tenant kantoren, evenementenruimte, horeca, een hotel, woningen en sportgelegenheden. Dudok Groep is sinds 2019 eigenaar van 36.000 m² in het complex, waar onder andere RTV Rijnmond, PieterPot, LabelA en de Beeldenfabriek gevestigd zijn.

Op de Lloydpier vinden vele nieuwbouwontwikkelingen plaats als Babel, Lloydyard en Sawa. Ook de Schiecentrale zelf wordt gedeeltelijk gerenoveerd. Het 25KV gebouw met de glazen gevel wordt in 2022 volledig gerenoveerd tot duurzame en hoogwaardige kantoorruimte. In het gebouw van 6100 m² komt ruimte beschikbaar voor start-ups en grown-ups vanaf 80 m².

In oktober 2014 begon Ciezo in de Schiecentrale met 217 m². De ontwerper en ontwikkelaar van websites en apps, bekend onder de naam 23G, huurt per 1 mei langjarig 1000 m² in de Schiecentrale.

Op dit moment is er nog slechts één verdieping van 1000 m² in de Schiecentrale (36.000 m²) beschikbaar.

Dudok Groep is een vastgoedbelegger uit Dordrecht die op dit moment o.a. het Diepeveen-gebouw in Rotterdam ontwikkelt. Daarnaast is het bedrijf in het Rotterdamse/Schiedam ook eigenaar van de Rotterdamsche Lloyd, Haka, Hofbogen en de Glasfabriek.

Foto credits: Paul Martens Fotografie

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws