Rotterdam: Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond verlengt huurcontract

29 Juli 2019 – Het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond verlengt zijn huurcontract in het kantorencomplex van het Eudokiaplein te Rotterdam.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond huurt sinds 2010 992 m² en is daarmee een van de grootste kantoorgebruikers. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan het Eudokiaplein.

Over Eudokiaplein
Het woon-, winkel- en werkcomplex Eudokiaplein is gelegen in het hart van Rotterdam-Noord aan de Hofbogen. De wijk trekt steeds meer jonge bewoners aan en geldt als hip & upcoming stadsdeel. In het kantoorgedeelte zijn diverse maatschappelijke instellingen gevestigd die gericht zijn op zorg en welzijn. Zo is de stadswinkel van de gemeente Rotterdam (afdeling Noord) hier gevestigd, evenals diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (Stichting Laurens). Het centrum heeft een belangrijke wijkfunctie. Met meer dan 55.000 bezoekers per week voorziet het winkelgedeelte, winkelcentrum Eudokiaplein, een groot deel van de bewoners van Rotterdam-Noord van dagelijkse boodschappen (met AH en Aldi).

Over CJG
Het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond is uitvoerder van de jeugdgezondheidszorg en opvoedondersteuning op de Centra voor Jeugd en Gezin in Rotterdam-Rijnmond. CJG Rijnmond biedt preventieve jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar en maakt zich sterk om een integraal zorgaanbod in de wijken te kunnen aanbieden voor alle leeftijden. Bij CJG Rijnmond werken ruim 600 professionals uit verschillende disciplines verdeeld over 49 locaties.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws