Rotterdam: Cargo en SCC huren bedrijfsruimte

7 januari 2021 – ProDelta heeft in totaal ruim 8000 m² warehouse verhuurd aan Cargo Terminal Gadering en SCC Bevrachting.

Onlangs heeft ProDelta ruim 5000 m² warehouse en 400 m² kantoorruimte verhuurd aan Cargo Terminal Gadering. Per 1 maart huurt SCC Bevrachting ruim 3000 m² warehouse en circa 400 m² kantoor aan de Propaanweg.

Het betreft een modern logistiek complex aan de Propaanweg 75 te Rotterdam. CTG is al 13 jaar huurder bij ProDelta en is in die tijd gegroeid van 4000 m² warehouse naar momenteel ruim 30.000 m². Cargo Terminal Gadering is een onderdeel van CTG Beheer, waar zowel Cargo Terminal Gadering als CTG-Logistics deel van uitmaken. Cargo Terminal Gadering verzorgt o.a. het containertransport en het lossen en laden van containers en trailers.

SCC is een allround logistiek dienstverlener op het gebied van transporten, containeroverslag, opslag en verschillende logistieke concepten. SCC is gevestigd in Rotterdam, Bremen, Hamburg en Ludwigshafen en reeds 10 jaar actief in Nederland.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws