Rotterdam: Candid Group huurt 2300 m² in Mainland Offices

11 oktober 2019 – Candid Group heeft deze week een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 2300 m² in kantoorgebouw Mainland Offices aan het Vasteland 40 te Rotterdam.

Candid Group is een media- en marketingbedrijf, opgericht door ondernemer Gérard Ghazarian in 2007. Candid Group bestaat uit een internationaal team van ruim 220 medewerkers verspreid over kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

“Het kantoor aan het Vasteland heeft het karakter en de openheid die we zochten en biedt de (expansie) mogelijkheden die we nodig hebben”, aldus Gérard Ghazarian, ceo Candid Group.

In Mainland Offices zullen de Candid-merken Havana Harbor, Stroom en daily dialogues zich vestigen.

Mainland Offices is een multi-tenant kantoor gelegen aan de voet van de Erasmusbrug in de Rotterdamse Stadsdriehoek. Dankzij onder meer het vernieuwen van de klimaatinstallaties is het gebouw recentelijk verduurzaamd naar energielabel A. Het bestaat uit zes verdiepingen met een totale oppervlakte van circa 12.000 m². Door de grote vloeroppervlaktes zijn deze flexibel, efficiënt en naar eigen wens in te delen. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 250 m².

Het kantoorgebouw is in korte tijd drie keer van eigenaar veranderd. DHG kocht het eind 2016, volgens het kadaster voor een bedrag van € 7,7 mln. Begin 2018 werd Highbrook Investor de nieuwe eigenaar nadat DHG het kantoor had gerenoveerd. Aan deze transactie hing een prijskaartje van € 13,6 mln. Onlangs werd bekend dat AEW het heeft overgenomen, tegelijk met het kantoorpand Boompjes 258. Een prijs werd daarbij niet bekend gemaakt.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws