Rotterdam: ARC verkoopt twee kantoren in Rotterdam Alexander

20 februari 2020 – ARC Real Estate Partners heeft namens een van zijn investeerders de Lotus-kantoorgebouwen C en E in Rotterdam verkocht aan CK Capital Partners en Monarch Alternative Capital LP.

Lotus C en E zijn hoogwaardige multi-tenant kantoorgebouwen elegen aan de George Hintzenweg in Rotterdam Alexander. Het totaal verhuurbare vloeroppervlak van beide kantoren omvat 18.000 m² verdeeld over respectievelijk acht en elf verdiepingen inclusief 466 parkeerplaatsen. Het totale investeringsvolume bedraagt € 50 mln.

De Lotus-kantoorgebouwen zijn ontworpen door architect Cees van Dam en in 2008 ontwikkeld door OVG Real Estate. Het totale Lotus-kantorencomplex omvat in totaal vier kantoorgebouwen in een campusachtige omgeving. Lotus C en E zijn voorzien van lichte, ruime, kolomvrije vloeren die een efficiënt kantoorgebruik mogelijk maken. De entrees van beide gebouwen en het restaurant in Lotus C zijn volledig gerenoveerd, wat een belangrijke aanjager bleek voor recent verhuursucces. Nieuwe huurders Engie en CIZ hebben aanzienlijk geïnvesteerd in de inrichting van hun kantoorverdiepingen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws