Rijswijk: verkoop nieuwe fase Harbour Village start

26 Februari 2016 – Heembouw is de verkoop gestart van de volgende fase in het project Harbour Village in Rijswijk. Deze zal bestaan uit 16 bedrijfsruimten, met een vrije hoogte tot bijna 8,5 meter.

De units hebben veel daglicht en beschikken elk over 2 eigen parkeerplaatsen. De units kennen een grote variëteit aan afmetingen. De koper kan zelf zijn eigen stempel drukken op het ontwerp met behulp van een online ontwerpprogramma. Via de website www.harbour-village.nl. kan dit programma eenvoudig worden gebruikt om een unit zelf mee te ontwerpen. Zo kan elke ondernemer zijn eigen unieke bedrijfsruimte realiseren.
Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling, samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Gelegen aan de Nijverheidsstraat in Rijswijk, op de Landtong, is Harbour Village een aantrekkelijke en waterrijke nieuwe bedrijvenlocatie, speciaal gericht op kleinschalige bedrijfsruimten, dienstverlening en horeca. Door de ligging aan het water en de uitstekende bereikbaarheid van de locatie, is het voor ondernemers een aantrekkelijke plek om te werken, te ontspannen en om te investeren. Habeon Architecten maakte het ontwerp voor Harbour Village.

De verkoop van Harbour Village is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079- 251 31 11)  en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30). Verkoopprijzen vanaf € 115.000,- v.o.n. Voor meer informatie: www.harbour-village.nl.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws