Rijswijk: verkoop 2e fase Harbour Village van start

20 November 2014 – Heembouw start met de verkoop van de tweede fase van Harbour Village in Rijswijk. Ook de twaalf bedrijfsruimten die in deze fase gerealiseerd worden, liggen aan het water van de Rijswijkse haven, dicht tegen het oude centrum van Rijswijk.

Van de eerste fase staan nog drie bedrijfsruimten te koop. Heembouw start nu met de verkoop van de volgende twaalf bedrijfsruimten.
Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling, samen met het Industrieschap Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. De bedrijvenlocatie ligt aan de Nijverheidsstraat in Rijswijk, op de Landtong, en is gericht op kleinschalige bedrijfsruimten, dienstverlening en horeca.
De bedrijfsruimten in de tweede fase hebben een vrije hoogte tot bijna 9 meter. De units hebben veel daglicht en beschikken altijd over twee eigen parkeerplaatsen. Het project kent verder een grote variatie aan afmetingen en gebruiksmogelijkheden en is speciaal ontworpen voor de mkb-ondernemer. De verkoopprijzen beginnen bij € 105.000 von.

In  de komende editie van PropertyNl Magazine een uitgebreid artikel over de transformatie van de Plaspoelpolder.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws