Rijswijk tekent realisatieovereenkomst voor RijswijkBuiten

19 november 2014 – Wethouder Ronald van der Meij namens de gemeente Rijswijk en Martin Companje namens Roosdom Tijhuis hebben de realisatieovereenkomst ondertekend voor de bouw van 41 grondgebonden woningen in Sion in de nieuwe woonwijk RijswijkBuiten.

Met Roosdom Tijhuis heeft de gemeente Rijswijk naast Dura Vermeer en VolkerWessels Vastgoed wederom een gerenommeerde ontwikkelende bouwer aan zich weten te binden. Het project is onlangs in verkoop gebracht en inmiddels is ruim 60% verkocht. Het project kent diverse woningtypes, waaronder woningtype
Sleutelbloem Plus met een volledig woonprogramma op de begane grond.. Naar verwachting zal de start van de bouw plaatsvinden in het voorjaar van 2015.
Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als partner in huisvestingsprojecten.

RijswijkBuiten
In de komende 10 jaar verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen nu en 2023 worden er 3.500 woningen gerealiseerd in Sion en ‘t Haantje. RijswijkBuiten wordt een wijk voor alle leeftijdscategorieën, en vooral een duurzame wijk. Energiezuinig en dat zullen de bewoners terug zien in hun energierekening. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, standaard 2 parkeerplaatsen per woning, de groene omgeving en het water in het gebied.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws