Rijswijk: Seven Cities Office Complex volledig verhuurd

13 Juni 2018 – Vastgoedontwikkelaar en belegger The Young Group heeft het 13.000 m2 Seven Cities Office Complex in Rijswijk binnen 15 maanden volledig verhuurd. Dit is gebeurd dankzij huurovereenkomsten met CBR en Nationale Nederlanden.

The Young Group kocht het kantorencomplex op businesspark de Plaspoelpolder in Rijswijk eind 2016 om er een zakelijke campus te realiseren. De bezettingsgraad was op dat moment slechts 7%. Het complex bestaat uit 7 losstaande torens. Een volledige toren met een oppervlakte van 2200m2 is recentelijk verhuurd aan het CBR. Frisia Makelaardij begeleidde de transactie vanuit de huurder.

Eerder dit jaar namen onder andere RD Mobility, Tibbaa, Pro Infra, Bluedutch en Kavel Vastgoed al haar intrek. Als laatste heeft ook Nationale Nederlanden recentelijk de huurovereenkomst getekend, waardoor de bezettingsgraad nu 100% is.

Naast het Seven Cities-project ontwikkelt The Young Group momenteel op loopafstand ook een creatief, hip en jong hotel met 148 kamers. Tevens is de ontwikkelaar druk bezig met plannen voor een woontoren in het gebied.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws