Rijswijk: Regus opent business center

20 Juni 2019 – Regus opent de deuren van een nieuw center in Rijswijk. De locatie ligt aan de Einsteinlaan 28 op bedrijventerrein Broekpolder, gelegen aan de snelweg tussen Den Haag en Rotterdam. Het wordt de vierde locatie in de Haagse regio.

Karin Poel, country manager IWG: ‘De locatie in Rijswijk zorgt voor een mooie verbindingsbrug tussen Den Haag en Rotterdam. Hierdoor is de vestiging onder andere ideaal voor bedrijven die in de buurt van overheden willen zitten, maar wel net buiten de drukte van het centrum van de stad. We hebben co-working plekken, vergaderruimtes en privékantoren van elk formaat. Het center is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, en heeft vanaf de dertiende verdieping een prachtig uitzicht tot aan Scheveningen.’

Met bijna 40.000 arbeidsplaatsen bij 3.000 bedrijven is Rijswijk een belangrijke economische speler in de Haagse regio. Binnen Rijswijk is een groot deel van de ondernemingen gevestigd op bedrijventerreinen Hoornwijck en Broekpolder.

Flexibel werken oplossing voor congestie
De markt voor flexkantoren wordt steeds populairder. Vastgoedadviseur JLL verwacht dat uiteindelijk 30% van de kantorenmarkt flexibel wordt. Flexibilisering verhoogt productiviteit, verbetert work-life balans, maar is ook een manier om de fileproblematiek tegen te gaan.
In onderzoek van IWG, het moederbedrijf van Regus, geeft 75% van de bedrijven wereldwijd aan flexibel werken in te zetten om reistijden te verminderen. Met name de Haagse regio heeft veel last van filedruk.  Volgens recente gegevens van navigatiemaker TomTom is Den Haag de filehoofdstad van Nederland. In 2018 stonden automobilisten in deze regio gemiddeld 130 uur stil in de spits. Met een locatie aan de rand van de stad biedt Regus bedrijven een oplossing om op een alternatieve locatie te werken, en zo de files richting zowel Rotterdam en Den Haag te vermijden.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws