Rijswijk: ook 2e fase Harbour Village verkocht

19 Februari 2016 – Bedrijvenlocatie Harbour Village krijgt steeds meer zijn uiteindelijke vorm. Bijna een jaar geleden werden hier de eerste 15 bedrijfsunits opgeleverd, die inmiddels alweer enige tijd allemaal in gebruik zijn. Op 18 februari zijn de 12 units uit de tweede fase van dit  bijzondere bedrijvencomplex aan de Rijswijkse Haven opgeleverd. Ook deze bedrijfsruimten zijn allemaal verkocht.

René van Hemert, wethouder EZ van de gemeente Rijswijk en tevens voorzitter van het Industrieschap Plaspoelpolder (IPP) heeft de oplevering van de eerste unit uit fase 2 voor zijn rekening genomen. Op 18 februari overhandigde hij aan Caspar Raupp en Rob Bergervoet van bouwbedrijf Casconcept, de sleutels van hun nieuwe bedrijfsruimte.

Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling, samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Gelegen aan de Nijverheidsstraat in Rijswijk, op de Landtong, is Harbour Village een aantrekkelijke en waterrijke nieuwe bedrijvenlocatie, speciaal gericht op kleinschalige bedrijfsruimten, dienstverlening en horeca. Door de ligging aan het water en de uitstekende bereikbaarheid van de locatie, is het voor ondernemers een aantrekkelijke plek om te  werken, te ontspannen en om te investeren. Habeon Architecten maakte het ontwerp voor Harbour Village.

Direct met de oplevering van fase 2, is de verkoop van de volgende fase gestart, die zal bestaan uit 16 bedrijfsruimten, met een vrije hoogte tot bijna 8,5 meter. De units hebben veel daglicht en beschikken elk over 2 eigen parkeerplaatsen. De units kennen een grote variëteit aan afmetingen. De koper kan zelf via een speciaal online ontwerpprogramma zijn eigen stempel drukken op het ontwerp, waardoor elke ondernemer hier zijn eigen unieke plek kan realiseren.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws