Rijswijk: ondertekening fase 4 van Parkrijk in RijswijkBuiten

30 Mei 2017 – De gemeente Rijswijk en de VOF Beatrixzone hebben op de Provada in Amsterdam een realisatieovereenkomst ondertekend voor de bouw van fase 4 van Parkrijk in RijswijkBuiten.

De ontwikkelcombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten is een gezamenlijke ontwikkeling van Dura Vermeer en VolkerWessels Vastgoed. De ontwikkelcombinatie gaat op eigen rekening en risico diverse locaties langs de Prinses Beatrixlaan in RijswijkBuiten ontwikkelen en realiseren. Fase 4 van Parkrijk bestaat uit 21 grondgebonden woningen; 10 stadsvilla’s en 11 hofwoningen. De verkoop is al gestart. De komende dagen worden er 12 koopovereenkomsten getekend, de overige 9 woningen staan onder optie.

Boele & Van Eesteren neemt namens de VOF de realisatie van deze 4e fase van Parkrijk voor zijn rekening.

RijswijkBuiten
In de komende jaren verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen 2013 en 2023 worden er circa 3400 woningen gerealiseerd in Sion en Parkrijk. RijswijkBuiten wordt bovenal een duurzame wijk. De woningen worden standaard met een EPC van 0,0 gerealiseerd. Daarnaast heeft RijswijkBuiten ook de eerste nul-op-de-meter woningen. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, voldoende parkeerplaatsen per woning, de groene omgeving en het water in het gebied.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws