Rijswijk: Laan van Vredenoord 8-24 in andere handen

19 December 2016 – Internos Global Investors heeft twee kantoorgebouwen verkocht aan HighBrook Investors namens Internos Spezialfondsgesellschaft. Daaronder bevindt zich het pand aan de Laan van Vredenoord in Rijswijk. 

De kantoorgebouwen, ‘De West’ aan de Transformatorweg 74-118 in Amsterdam en Laan van Vredenoord 8-24 in Rijswijk, hebben een totaal vloeroppervlakte van 16.300 m². De West, gelegen in Sloterdijk/Teleport Amsterdam, is gedeeltelijk verhuurd aan KPN, ongeveer 65% van het gebouw is voor verhuur beschikbaar. Het gebouw in Rijswijk is volledig en langjarig verhuurd aan Boele & van Eesteren en Euro Pool System International.

De verwerving van deze twee gebouwen is een van de eerste transacties van Highbrook Investors in Nederland. Highbrook Investors heeft de aankoop gesloten uit eigen middelen, zonder externe financiering. Highbrook Investors is een private equity belegger in vastgoed met circa € 1 mrd aan vastgoed in portefeuille. Naast het hoofdkantoor in New York heeft het bedrijf vestigingen in Londen, Newport Beach en Atlanta. Highbrook Investors is actief op zoek in de markt naar kantoorgebouwen op sterke lokaties in de regio groot Amsterdam.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws