Rijswijk: Dura Vermeer en VolkerWessels in RijswijkBuiten

17 Februari 2015 – De gemeente Rijswijk, Dura Vermeer en VolkerWessels Vastgoed hebben de realisatieovereenkomst ondertekend voor het eerste deel van fase 8 van de Tuinen van Sion in RijswijkBuiten.

Er worden in deze fase 50 woningen gerealiseerd, waaronder 15 vrije sector huurappartementen. VolkerWessels en Dura Vermeer starten eerst met de huurappartementen. Naar verwachting kunnen belangstellenden zich hiervoor aan het einde van dit jaar inschrijven.
De overige 35 woningen zijn november vorig jaar in verkoop gegaan en inmiddels is ruim 80% verkocht. Ook deze woningen zijn divers in opzet. Niet alleen worden er stadsvilla’s aangeboden, maar ook verandawoningen in twee of drie woonlagen. Deze bieden de mogelijkheid tot een slaapkamer en/of extra badkamer op de begane grond, speciaal voor de senioren.

Beide ontwikkelpartners zijn reeds in RijswijkBuiten actief, maar zijn speciaal voor dit project de samenwerking aangegaan. De bouw van fase 8 start nog voor de zomer. De volgende fase (bestaande uit onder andere stadsvilla’s) zal naar verwachting in mei van dit jaar in verkoop gaan.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws