Rijswijk: Delta Lloyd Vastgoed koopt 120 woningen in De Generaal

4 Oktober 2017 – Delta Lloyd Vastgoed heeft 120 nieuwe huurappartementen in het project De Generaal in Rijswijk gekocht van Aertgeerts Bouw.

IBB Kondor zal de transformatie van dit voormalige hoofdkantoor van de Belastingdienst naar moderne, duurzame appartementen, realiseren. De bouw start naar verwachting begin oktober 2017, de oplevering staat gepland voor eind 2019. Het project omvat 80 koopappartementen en 120 vrije sector huurwoningen.

De Generaal is gelegen in de Artiestenbuurt van Rijswijk en bevindt zich direct naast winkelcentrum In de Bogaard. De locatie ligt op twee minuten loopafstand van NS station Rijswijk. Het gebouw wordt voorzien van een wko-installatie.

Igno Schings, manager Delta Lloyd Vastgoed: “We zijn erg trots op deze aankoop. Het is een investering in een markt waar grote behoefte is aan vrije sector huurappartementen. De transformatie van een leeg kantoorpand van deze omvang op deze locatie past heel goed in ons investeringsbeleid. Het is dus wederom een goede toevoeging aan onze portefeuille waarvoor we op dit moment circa 1000 woningen in aanbouw hebben.”

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws