Rijswijk: AM start bouw woningen Villapark Eikelenburgh

26 September 2018 – Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft het startsein voor de realisatie van een nieuw deelplan met 38 woningen in Villapark Eikelenburgh in Rijswijk.

Het betreft een gevarieerd aanbod van herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De officiële handeling is maandag 24 september 2018 verricht tijdens een feestelijke bijeenkomst met kopers en andere belangstellenden. Er zijn 35 woningen verkocht en de drie overige woningen staan onder optie.

Villapark Eikelenburgh
Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Kenmerkend voor de jonge villawijk is de markante jaren dertig signatuur van de Haagse school. De ontwikkeling omvat in totaal circa 300 woningen, waarvan er inmiddels 194 zijn gerealiseerd en/of in aanbouw zijn. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur.

Alle 38 woningen worden voorzien van een luxe badkamer en keuken met inbouwapparatuur en hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau. De woningen zijn toekomstbestendig en duurzaam. De prijzen van de woningen in deze fase zijn vanaf circa € 450.000 voor een herenhuis tot € 850.000 voor een vrijstaande woning. Naar verwachting worden de woningen vanaf het vierde kwartaal van 2019 opgeleverd. De bouw is in handen van BAM Wonen.

Foto: Wethouder Marloes Borsboom van de gemeente Rijswijk verricht samen met Wilco van de Ban, directeur AM Zuidwest de officiële handeling voor de start bouw van de zevende fase van Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws