Rijswijk: 2e eiland ‘De Eilanden van Sion’ in de verkoop

19 Oktober 2015 – De Waterlelie, een eiland met 53 woningen, is vanaf nu in de verkoop. Het gaat om de eerste 32 twee-onder-een kapwoningen en rijwoningen. De woningen zijn onderdeel van het project “De Eilanden van Sion” in Rijswijk. De ontwikkeling is in handen van combinatie Harnaschpolder, bestaande uit VolkerWessels Vastgoed en AM.
Het project “De Eilanden van Sion” wordt gerealiseerd in RijswijkBuiten, een duurzame en energiezuinige wijk. De geïntegreerde zonnecellen in het dak zorgen voor een milieuvriendelijke opwekking van de elektriciteit, voor de warmtepomp én de ventilatie. RijswijkBuiten heeft alle voordelen van een stad. In de directe omgeving liggen Delft, Den Haag en Rotterdam.
De rijwoningen, type Gentiaan, kennen vele verschijningsvormen. Een hoge plint van steen of onderhoudsvrije gevelbeplating, een dwarskap of langkap. De twee-onder-een-kapwoningen, type Lotus, vormen de talrijke parels op het eiland. De woningen hebben drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Alle tuinen zijn voorzien van een vlonder aan het (vaar)water.

De rijwoningen hebben een vraagprijs vanaf € 260.000,- en de twee-onder-een kapwoningen € 415.000,- VON.

Klik hier voor meer informatie over het project en hier voor de beschikbare woningen op funda.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws