Ridderkerk: Picnic huurt bedrijfsruimte voor last-mile delivery

20 juli 2021 – Picnic heeft om de bezorging te kunnen faciliteren een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een bedrijfscomplex in Ridderkerk.

Hiermee bedient Picnic Ridderkerk, Barendrecht, het dorp Heerjansdam (gemeente Zwijndrecht) en het Rotterdamse stadsdeel IJsselmonde, ruim 73.000 huishoudens.

Het gaat om een bedrijfscomplex aan de Ringdijk 366 te Ridderkerk. Het gehuurde omvat 1323 m² bedrijfs-/ opslagruimte, 169 m² kantoorruimte, 11 parkeerplaatsen op het voorterrein en 214 m² buitenterrein aan de achterzijde van het complex.

De websuper gaat begin juli voor het eerst de weg op met vijf elektrische bezorgwagentjes en vijftien bezorgers. De capaciteit zal geleidelijk worden opgevoerd. De boodschappen worden vanuit de hub aan de Ringdijk 366 in Ridderkerk geleverd.

In 2018 startte Picnic ook in Duitsland en in 2021 in Frankrijk. Picnic is een initiatief van ondernemers Joris Beckers, Frederik Nieuwenhuys, Michiel Muller en Daniel Gebler.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, vertegenwoordigde verhuurder Meer Retail bij de totstandkoming van deze transactie. Huurder Picnic Hubs werd geadviseerd door Box Vastgoed.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws