Ridderkerk: Impact koopt kavel voor Picnic-ontwikkeling

15 september 2021 – Impact Vastgoed heeft een kavel van 7,1 hectare gekocht voor de ontwikkeling van een distributiecentrum voor Picnic.

Het gaat om de locatie aan de Peterselieweg op Nieuw Reijerwaard. Medio september start aannemer Aan de Stegge met de voorbereidingen voor de bouw van een door Impact Vastgoed gloednieuw geautomatiseerd fulfilmentcentrum voor Picnic. Het nieuwe fulfilmentcenter heeft een vloeroppervlak van bijna 5 hectare, 42.000 m².

De koopovereenkomst is getekend door Marco Praagman en Philip van der Ent van Impact Vastgoed. Gert-Jan Metselaar deed dit namens de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard.

Marco Praagman, technisch directeur bij Impact Vastgoed, over de definitieve koopovereenkomst: “Wij zijn blij dat we op Nieuw Reijerwaard de ideale plek hebben gevonden om voor Picnic een ultramodern fulfilmentcentrum te realiseren. De locatie is logistiek uitstekend gelegen en gericht op innovatieve ontwikkelingen. Dat zijn belangrijke pluspunten voor deze vestiging.”

Gert-Jan Metselaar, directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard, reageert eveneens enthousiast en heet Impact Vastgoed en Picnic alvast van harte welkom. “Steeds meer vastgoedontwikkelaars en bedrijven in de vers/food/agro en aanverwante logistiek kloppen bij Nieuw Reijerwaard aan. Dit is fantastisch voor de ontwikkeling van innovatieve, duurzame ondernemingen op dit unieke bedrijventerrein.”

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws