Ridderkerk: DHG verhuurt 50.000 m² Smartlog aan Tigers

3 September 2019 – DHG heeft met Tigers International Logistics een 10-jarig huurcontract getekend voor de huur van de gehele ontwikkeling Smartlog Ridderkerk van ruim 50.000 m².

Op 1 juni 2020 zal DHG aan Tigers 43.317 m² warehouse, 2016 m² kantoorruimte en 4731 m² mezzanine opleveren. Smartlog Ridderkerk wordt gebouwd binnen de ring Rotterdam, direct langs de rijksweg A15. DHG startte de bouw op risico, maar past het gebouw aan om het specifiek geschikt te maken voor Tigers. Onder andere wordt een op maat gemaakt kantoor met een exclusieve glazen gevel van 140 strekkende meter gerealiseerd.

Tigers, opgericht in 1969, is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte supply chain-oplossingen, e-fulfilment en transport door de lucht, over zee, over het spoor en over de weg. Met de aanstaande verhuizing keert Tigers na 13 jaar Botlek terug naar Ridderkerk, waar het al zijn Nederlandse activiteiten onder één dak zal brengen.

Smartlog-distributiecentra
Smartlog Ridderkerk is onderdeel van de Logchain-ontwikkelportefeuille van ruim 900.000 m² Smartlog-distributiecentra die DHG op risico ontwikkelt. Alle Smartlog-distributiecentra staan op logistieke hotspots en in en rondom havengebieden. Omdat DHG de distributiecentra op risico ontwikkelt, worden kunnen huurders direct worden bediend.

Na de verkoop van Logchain One aan Patrizia eerder dit jaar, heeft DHG nu nog 770.000 m² aan Smartlog-distributiecentra in ontwikkeling. Dit betreft naast Ridderkerk locaties in Amsterdam, Rotterdam, Moerdijk, Den Haag, Nieuw-Leusden en Venray. Deze Smartlog-distributiecentra worden allemaal in 2019 en 2020 opgeleverd. Voor meer dan de helft ervan zijn inmiddels reeds huurcontracten afgesloten.: Nouwens Transport verkoopt bedrijfsruimte

30 Augustus 2019 – Nouwens Transport Breda heeft een bedrijfsruimte op bedrijventerrein Heilaar-Noord in Breda aan de Tuinbouwveilingweg 3 verkocht aan Bergwerff Transport.

Het pand meet 1270 m² kantoor- en bedrijfsruimte op een perceel van 7559 m².

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws