Pijnacker: Sagax koopt bedrijfspand

Sagax heeft het bedrijfspand gelegen aan de Weteringweg 7-9 te Pijnacker gekocht door middel van een sale en leaseback.

Het pand aan de Weteringweg omvat totaal 2059 m² bedrijfsruimte, 93 m² entresol, 190 m² showroom, 422 m² kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen.

De verkoper, Direct Healthcare Group, een internationaal opererende onderneming in de zorgsector, zal het verkochte pand gaan huren en gebruiken voor opslag, montage en distributie van deze hulpmiddelen.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Middels deze aankoop omvat de Nederlandse portefeuille inmiddels ruim 550.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over meer dan 110 objecten. De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 725 objecten met een vloeroppervlakte van 3.699.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam, partner in Dynamis, begeleidde de transactie namens de verkoper. Daarnaast werd de verkoper juridisch bijgestaan door Houthoff.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws