Oosterhout: FreightNed huurt nog eens 10.000 m²

27 maart 2020 – In maart 2021 opent FreightNed in Oosterhout de deuren van een nieuwe uitbreiding, een Smartlog warehouse van DHG van 10.000 m².

De bouw van het logistieke complex aan de Koopvaardijweg is in volle gang en de totale opslagcapaciteit van FreightNed komt op 42.000 m². In 2019 kocht DHG, in een sale-and-lease back transactie met FreightNed Warehousing, het logistieke complex aan de Koopvaardijweg 3 en 3a in Oosterhout. Het bestaande distributiecentrum was toen volledig en langjarig verhuurd aan FreightNed Warehousing. Het totale gekochte perceel was 45.460 m² groot, dit heeft DHG de mogelijkheid gegeven om naast het bestaande distributiecentrum een nieuw Smartlog distributiecentrum van circa 10.000 m² te ontwikkelen.

Richard Elich, Business Development Manager DHG: ‘Deze transactie paste in de strategie van DHG om naast het uitrollen van de Smartlog-ontwikkelportefeuille van 1,1 mln m² haar bestaande vastgoedportefeuille eveneens verder uit te breiden. Dit door de verwerving van (value-add) objecten in de sale-and-lease back sfeer of straight forward aankopen.

FreightNed Warehousing is gevestigd in Ridderkerk en Oosterhout en biedt maatwerk in logistiek door het leveren van zendingen waar ook ter wereld.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws