Nijmegen: Kadans koopt Gebouw BY op Novio Tech Campus

29 april 2021 – Kadans Science Partner heeft haar portefeuille uitgebreid met de aankoop van Gebouw BY op de Novio Tech Campus te Nijmegen.

Na aankoop is Kadans eigenaar van vier gebouwen op de campus. Hiermee geeft Kadans blijk van vertrouwen in het unieke concept van de campus op het gebied van R&D activiteiten in de sectoren Health en High Tech.

Volgens Het Kadaster bedroef de koopsom € 5,8 mln. Gebouw BY beschikt over ruim 7500 m² aan laboratoriumruimten, clean rooms en kantoorruimten en wordt gekocht van de gebruiker Ampleon die het gebouw langjarig zal terughuren. Ampleon heeft een unieke focus op hoogfrequente vermogenstechnologie (RF Power) en innovatie voor onder andere draadloze infrastructuur voor mobiele telefonie, televisie en radio, industriële, wetenschappelijke en medische toepassingen, luchtvaart en defensie, maar ook in nieuwe markten, zoals ovens en magnetrons en plasmaverlichting.

Chiel van Dijen, commercial director Kadans Science Partner: “We zijn verheugd om onze portefeuille uit te breiden in Nijmegen. Novio Tech Campus is een belangrijke locatie voor valorisatie en technologieontwikkeling. Tevens versterken we hiermee het ecosysteem met Ampleon als belangrijke speler op RF-gebied”.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws