Nijkerk: BFG bouwt dc op De Flier

22 Juni 2015 – Bieze Food Group (BFG) laat op het bedrijventerrein De Flier in Nijkerk een nieuw distributiecentrum van ruim 14.000 m² bouwen.

De bouw wordt uitgevoerd door Dijkham Bouw en de architect is Van Bokhorst Architecten, beiden eveneens uit Nijkerk. Het gekoelde DC aan de Riddererf 2, direct aan de A28, wordt een van de meest duurzame van Nederland. Het gebouw zal volgens de Breeam certificering excellent worden gebouwd.

In het pand zal de warehousing van gekoelde en bevroren levensmiddelen als dienstverlening worden aangeboden. Als alles volgens plan verloop kan het pand in het eerste kwartaal van 2016 in gebruik worden genomen.
Bieze Food Group is voor de distributie een strategische samenwerking aangegaan Müller Fresh Food Logistics uit Holten. Müller Fresh Food Logistics zal een deel van het pand met bijbehorende parkeerplaatsen van de BFG huren en de regie voeren over de Nederlandse transportstromen van de BFG en er een deel van haar eigen klantstromen concentreren.

Het hoofdkantoor van Bieze Food Group is gevestigd aan de Galvanistraat op het bedrijventerrein Arkervaart in Nijkerk. BFG is een groep onderling samenwerkende ondernemingen binnen de groeimarkten van verse levensmiddelen. Producten die door Bieze Food Group vermarkt worden zijn onder andere salades en sauzen, rauwkost en fruitsalades, aardappelproducten, kruidenmélanges, zuivelproducten en desserts, vlees in sausproducten en componenten voor kant en klaarmaaltijden.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws